Промоция!

Албум книга за най-щурите спомени

85.00лв. 68.00лв.

Книгата за най-щурите спомени е ръчноглобен фото албум, в който могат да се водят допълнителни записки, както и да се изплозва за книга за пожелания. Изработен е така, че да задоволи всички Ваши изисквания. Размерът му  26 см./22 см./ 4 см. е подходящ за снимки с различни размери. Пълнежът е 50 бр. листа от 190 гр. картон, което позволява да се използват различни средства за писане и е захванат с ринг механизъм, което дава възможност да размествате вече написани страници или раздадете предварително листи на гостите на събитието. Към албума има джоб пълен с етикети за щури моменти и малки силиконови точки за залепяне на снимки и етикети.

 Персонализацията не отнема допълнително време за изработка и получаване и не изисква допълнително плащане.

Изключително подходящ подарък за поднасяне на рожден ден, юбилеи, сватби, годишнини.Може да се превърне в детски албум, като се добавят етикети за месеци и родословно дърво.

 

Пристига при Вас опакован в кутия.

Описание

Може да бъде персонализиран. Персонализацията не отнема допълнително време за изработка и получаване и не изисква допълнително плащане. Може да се превърне в детски албум, като се добавят етикети за месеци и родословно дърво. Посочете в Бележки Вашите желания за персонализация, при необходимост, ще се свържем с Вас.