За НасНека Ви разкажем за нас и продуктите ни:

Те са ръчносглобени и авторски. 

Тефтери за много важни важности, книги за спомени, книги за рецепти, уникалната кутия за рецепти, читателски дневник, органайзер/ планер както и останалите ни продукти са изцяло създадени от нас в България, с материали от отговорни източници и с мисъл за природата. 

Всеки продукт си има „мисия“ да усмихва, да разчупи сивото ежедневие, да създаде уют и да запазва „важните“ неща. Отделяме специално внимание на децата, защото техните мисли, рисунки и мечти са истинско съкровище.

Развихме практиката на работим с илюстрации на български художници, за да направим продуктите с още по – силна енергия и заряд.

С времето успяхме да разработим подарък подходящ за всяка възраст и повод – разполагаме с подходяща идея за всеки – от бебе до баба и дядо, както и за всеки повод- рожден ден, кръщене, погача, сватба, юбилей, Коледа и именните дни.

Най-хубавото е, че всеки от тях може да бъде персонализиран, както и специално изработен – вдъхновен от Вашите важни моменти. Те – персоналните подаръци, всъщност са тези, които обличат спомени и носят топлина и усмивка далеч напред във времето или на далечно разстояние.

Нашата слабост е, че сме сантиментални!

Обичаме безценните моменти, малките и големи  победи, красивите снимки, милите спомени.

Влагаме много труд и усърдие да изработваме продуктите си.

С гордост заставаме зад качеството и цените ни.  

Свържете се с нас, ако желаете да бъдете наш партньор.