подаръци за корпоративни клиенти подарък за мъж тефтер World map персонализиран

КорпоративниШареното реализира и корпоративни поръчки. Изпълняваме най-капризните желания в най-кратки срокове!

Ръчно изработени рози от картон с различна големина, в избрани цветове, предназначени да подчертаят визията на магазина.

участие с опаковка и декорация за кампания на Булгартабак по случай 8-ми март.

Имаме опит и с изработка на менюта, винени листи и сметници. Комплекта е изработен за ресторант Ксантана в гр. Созопол. Всяка папка е с ръчен печат и обшита за повече здравина. Обшити са и всики "джобове" в менюто. Изработени от висококачествени картони и ПВЦ корици, за да издържат на интензивното ползване.

Ръчно изработени кутии с ръчен топъл печат, пълни с сладко изкушение. Една част от тях бяха предназначени за Президента (Росен Плевнелиев) и за Управителния съвет на БНБ, а другата за служителите на Агенцията. Подредени във формата на елха - подаръците бяха изключително семпъл жест на внимание.

Коледа вдъхновява - тази фирма избра за подарък на партньорите си персонализирани ръчно изработени тефтери и оригинални ръчно изработени малки албуми, които сами по себе си са мостри на продуктите, които предлагат. В случая семена. Изключително оригинален и стилен жест на внимание.

Един от първите големи проекти на Шареното (2016 г.)е изпълнен за българските магазини за обувки Колев и Колев в цялата страна. Многофункционалното решение за сезонна украса включва инсталации от въжета, за които се прикрепят различни картонени елементи. Елементите са с различна тематика спрямо сезона. Лесна поддръжка и изключително привличаща вниманието украса.

Ръчно сглобени тефтери от плат с персонален дизайн, който е създаден специално за събитието. Дизайнът на външната и вътрешна част на продуктът са изцяло съобразени с изискването на клиента. Тефтера съдържа 35 различни дизайна на страници, 2 специални листа за снимки, малък плик с аксесоари за снимки, ластик за химикал. Външната част е с персонален дизайн.

Оригинални подаръци за служители и партньори, изработени ръчно в България с материали от отговорни източници и с мисъл за природата. С персонализация на кутията.

Мислите, че е невъзможно да персонализирате корпоративни подаръци? Всеки от тези 100 тефтера, които бяха поръчани беше персонализиран с името на получателя си. Дизайните на тефтерите бяха предложени от нас спрямо заданието и одобрени от поръчителя. Тефтерите са в най-удобния А5 формат, със сменяемо тяло и ластик за химикал. Поднесени в кутия с персонализация.

Стена с тропически листа за декорация на витрина на магазин Ora Erte - София. Изпълнена от няколко плоскости, за да може да се разглобява и ползва многократно.